Rondreis IJsland

Een rondreis door IJsland kan gewoon niet mislukken

Zo een waanzinnig land als IJsland is het beste te ontdekken via een eigen IJsland rondreis. In je eigen tempo ga je op onderzoek uit en bezoek je IJslands mooiste watervallen, indrukwekkende geisers, imposante vulkanen en dompel je je onder in de lekkerste hot pots. Wij zien IJsland als een heftige buitenspeeltuin voor grote mensen. Op het moment dat de rondreis door IJsland start wordt je opgeslokt door de mysterieuze landschappen. Onze IJsland rondreis heeft vijf weken geduurd. Benieuwd naar die avonturen? Duik in ons IJsland blog en start jouw reisvirus!

De ultieme IJsland rondreis

Ben je van plan om naar IJsland te gaan? Tof! Maar hoe ga jij dit eiland verkennen? En welke reisperiode is voor jou geschikt? IJsland is best groot en de reisduur, om van A naar B te komen, is net even wat langer dan in Nederland. Eigen vervoer is dan ook ultiem om onafhankelijk te zijn en alle bezienswaardigheden van IJsland aan te doen. Nu zijn alle IJsland bezienswaardigheden misschien wat veel.. Daarom hebben een aantal reisorganisaties verschillende IJsland rondreizen samengesteld waar de hoogtepunten die jij niet mag missen in zijn toegevoegd.

Rondreis IJsland zelf in de hand

Wil jij niet afhankelijk zijn van een reisorganisatie en lekker je eigen pad kiezen? Dat kan! IJsland is zelfs te ontdekken via het openbaar vervoer, maar let wel op want veel busdiensten rijden alleen in het hoogseizoen. Ben je liever niet afhankelijk van het openbaar vervoer, huur dan een auto of camper. Nu nog een vliegticket en ready to go!

Opties genoeg om een IJsland rondreis samen te stellen. Maar eentje is misschien wel het tofste. Heb jij langer de tijd om door IJsland te reizen? Denk er dan eens over na om met je eigen auto of camper naar IJsland te gaan. De ferryovertocht is al een avontuur op zich en zo kom je ook langs de Faeröer Eilanden. Buitenkansje om deze desolate eilandengroep mee te pakken met jouw IJsland rondreis.

IJsland winterwonderland

Tuurlijk de ongerepte natuur van IJsland is in elk jaargetijde mooi. Maar in de winter is IJsland net nog even wat extremer. Heb jij dus zin om op een echt avontuur te gaan? Ontdek dan de winterse rondreizen door IJsland. Grote kans om het noorderlicht te spotten en geloof ons daar wordt je intens gelukkig door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *