Groepsreis IJsland

In gezelligheid de natuur van IJsland ontdekken

Tuurlijk reizen is harstikke tof. Maar om dit alleen te doen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Het is ook heel fijn om over een paar jaar met iemand na te kunnen kletsten. Weet je nog, die walvissen die we in IJsland omhoog zagen springen dat was spectaculair! Avonturen en ervaringen delen, en geloof ons die ga je veel opdoen tijdens een IJsland rondreis, is waar het tijdens een groepsreis om draait.

En tussen ons, je hoeft helemaal niet alleen te zijn voor een groepsreis. Het is ook ideaal met z'n tweeën of zelfs met meer. Alles is geregeld, niemand hoeft te rijden en iedereen kan optimaal genieten. Er is voldoende aanbod wat groepsreizen naar IJsland betreft. Zo zijn er zelfs familie groepsreizen! Het unieke IJslandse landschap, dat je nergens anders ter wereld terugvindt, ontdek je dus heel goed middels een georganiseerde groepsreis.

Groepsreis IJsland, de verschillen

Waar ben jij naar opzoek? Wil je zoveel mogelijk mensen ontmoeten en samen een gaaf avontuur beleven in IJsland? Of wil je juist met een kleinere groep een passie delen zoals fotograferen of wandelen in de natuur? Groepsreizen naar IJsland zijn er in verschillende soorten en maten. En dat is mooi want zo kan jij de perfecte match vinden.

Lees hieronder verder!
 • Geothermische activiteit Hverarönd IJsland
  anemptytextlline
 • Uitzicht vanaf de ring road IJsland
  anemptytextlline
 • Noorderlicht spotten in IJsland
  anemptytextlline
 • oost ijsland hoogtepunten
  Dasja kijkt uit over de kustlijn van oost-IJsland
  anemptytextlline
 • Bijzondere plek de Fjadrárgljúfur canyon
  anemptytextlline
 • Heftige avondlucht boven Reykjavik
  anemptytextlline
 • Het water is heet bij Geothermal park Hverasvæðið
  anemptytextlline
 • Tektonische platen Thingvellir National Park
  anemptytextlline
 • Uitzicht vanaf de brug bij Jökulsárlón Glacier Lagoon
  anemptytextlline
 • Vanaf de ring road zie je de gletsjers liggen
  anemptytextlline
 • Garðar Scheepswrak
  anemptytextlline
 • Kirkjufell berg bij Grundarfjörður
  anemptytextlline
 • Spot Dasja bij de Dynjandi waterval
  anemptytextlline
 • Plantjes in Hvalnes Nature Reserve Beach
  anemptytextlline
 • Typische IJslandse schapen
  anemptytextlline

Wij Reizen In IJsland

IJsland is magisch, en één van de mooiste landen die wij bezocht hebben. Maar IJsland vraagt wel om een goede voorbereiding. Gelukkig heb je ons gevonden. Vijf weken reden we over het eiland en alles wat je moet weten om niet voor verrassingen te komen staan vind je hier. Zo ga je met een gerust hart genieten van dit epische land.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Internationale en familie groepsreizen door IJsland

Groepsreizen zijn de ideale manier om mensen (uit andere landen) te leren kennen, maar ook om je kinderen met leeftijdsgenoten in contact te laten komen. Let dus goed op in het aanbod of het een familie groepsreis of een normale groepsreis gaat. Ook zit er nog verschil in de groepssamenstelling en de te ondernemen activiteiten, zo kan het een internationale groep zijn of één met enkel Nederlanders. Het is maar net wat jij leuker of makkelijker vindt. Eén ding staat vast, het landschap en de natuurwonderen van IJsland laten je mond open vallen. Ga samen het noorderlicht spotten, wandelen in surrealistische landschappen of stap op de fiets.

Met een IJsland groepsreis ontdek je mysterieuze landschappen, heerlijke hot pools, indrukwekkende vulkanen, honderden watervallen en misschien spot je wel walvissen. Vaak zijn de reisroute en accommodaties al voor je vastgelegd. Relaxt want zo hoef jij alleen nog maar te genieten van jouw IJsland avontuur.

Onze ervaring na vijf weken rondreizen op IJsland is dat je heel makkelijk contact maakt met andere reizigers. En dat is leuk en gezellig. Het kan zomaar zijn dat je met nog meer vrienden thuiskomt 😉 Wil jij meer te weten komen over onze avonturen op IJsland? Dat kan via het IJsland blog. Laat jouw IJsland reisvirus alvast oplaaien!

2 comments on “Groepsreis IJsland”

 1. Van deze blog krijg je gewoon zin in IJsland. Ik heb goede ervaringen met groepsreizen, al geef ik wel de voorkeur aan kleine groepen. Je wilt toch wel zeker zijn dat er enigszins gezamenlijke belangstelling bestaat voor een activiteit zoals bijvoorbeeld wandelen. Dat ligt zeker op IJsland voor de hand.

  1. Hoi Natalie,
   Thanks voor je reactie en leuk om te lezen dat je goede ervaringen hebt met groepsreizen. Inderdaad enige gezamenlijke interesse in activiteiten is wel fijn. Goede tip om voor de kleinere groepen te kiezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf reizen in IJsland?

Enthousiast over IJsland en al gestart met het inpakken van je backpack of koffer? Kijk dan ook deze pagina's nog even door. Want we hebben nog veel meer handige informatie en reisorganisaties voor je verzameld. Zo helpen we jouw IJsland reis op weg. Start jouw rondreis!

Alles over IJsland
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram