IJsland vakantie

Ga op vakantie in IJsland en dompel je onder in de natuur

Zin in een vakantie waar het draait om de natuur? Ontdek IJsland! Geen enkel land is vergelijkbaar met dit bijzondere eiland. En het ligt eigenlijk best heel dichtbij Nederland. Met een IJsland vakantie garandeer je jezelf van landschappen die buitenaarts aanvoelen. Wij hebben een rondreis door IJsland gemaakt van vijf weken. Met onze eigen camper hebben we veel van IJsland ontdekt, maar (helaas) nog lang niet alles. Denk jij erover om een vakantie naar IJsland te boeken? Wacht niet langer en doe het! We beloven dat het een onvergetelijke reis wordt.

IJsland zomervakanties

Verwacht geen snikhete dagen tijdens jouw IJsland zomervakantie. De zomer kent aangename temperaturen maar door de ligging kan het weer zo omslaan. Wind, regen en bewolking hoort nu eenmaal bij de IJsland ingrediënten. Gelukkig vergeet je dat snel door de spectaculaire uitzichten, wonderschone watervallen, mysterieuze vulkanen en bizarre lavavelden. Met een beetje geluk kan je ook gewoon een dagje zonnebaden op een pikzwart strand, kicken toch?! Oh en dat vergeten we bijna, het is in de zomer ook lekker lang licht. Dus doe eens gek en slaap overdag om gedurende de nacht (voelt als dag) in alle rust de IJslandse schoonheid te ontdekken.

IJsland wintervakanties

Hou jij wel van extreem, kou en sneeuw? Dan is de winterperiode perfect om het echt ruige IJsland te leren kennen. Tijdens een vakantie in IJsland gedurende de winter moet je wel rekening houden met afgesloten wegen en gebieden. Zo is bijvoorbeeld een groot deel van het binnenland niet bereikbaar. De winter brengt naast sneeuw ook het bizar spectaculaire noorderlicht met zich mee. Al hebben wij het noorderlicht ook in september goed kunnen zien. Na een koude dag dompel je heerlijk onder in een warme hot pool om te genieten van een intense sterrenhemel. Klinkt dit voor jou als een perfect IJsland vakantie? Check het winterse IJsland vakantieaanbod.

Naar onze mening is er geen ander land zoals IJsland en ontdek je hier de meest intense landschappen. IJsland is goed ingericht op het toerisme en kent voldoende accommodatie mogelijkheden of opties tot het huren van een auto of camper. Laat je opslokken door dit magische eiland en ervaar een intense IJsland vakantie. Alvast jouw reisvirus voor IJsland laten oplaaien? Bekijk dan eens de IJsland bezienswaardigheden.

Tip: Geen zin om in het hoogseizoen of in de winterperiode naar IJsland te gaan? Ontdek dan welke reisperiode wel voor jou het meest geschikt is en plan jouw IJsland vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *