Jongeren rondreis IJsland


Deze reis wordt aangeboden door Sawadee en wordt door hen als volgt omschreven:

Go-26 reizen

Go-26 reizen zijn reizen voor jongeren van 18 tot 26 jaar die samen de wereld willen zien. Met een kleine groep leeftijdsgenoten ontdek je de hele wereld. Je reist langs minder platgetreden paden naar het beste wat je bestemming te bieden heeft. De gemiddelde leeftijd is 22 jaar. We reizen altijd op een actieve manier: te voet, met de fiets, te paard, met het openbaar vervoer of zelfs per kano of kameel … Omdat elke reiziger ‘actie’ anders invult, is de reis flexibel. Je bepaalt vaak samen met je reisgenoten wat je gaat doen en hoe jullie reis er uit komt te zien. Door de flexibele manier van reizen wordt je reisavontuur een goede mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking. Verder kun je tijdens de reis ook veel sportieve en actieve elementen verwachten. Wat is nou leuker om met je nieuwe vrienden op een avontuurlijke manier de wereld te ontdekken?

Route 19 daagse rondreis IJsland Go-26

Het spectaculaire en ruige landschap van IJsland ontdekken tijdens een meerdaagse wandeltocht in de lavavelden van de Eyjafjallajökull. Ontspannen bij de hotsprings van Landmannaluager. Dit noordelijk avontuur brengt je dichter bij de IJslandse natuur en genieten doen we in Blaa Lonid, het kuuroord van IJsland.
Dag – 1 | Reykjavik
Dag – 2-4 | De Golden Circle
Dag – 5-11 | Trektocht van Landmannalaugar naar Skogar
Dag – 12-13 | Kust en rivier
Dag – 14-17 | Skaftafell N.P. en Vestmannaeyjar
Dag – 18-19 | Reykjavik

Bekijk of boek deze reis

Over Sawadee

Sawadee is onderdeel van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Gespecialiseerde groepsreizen is waar het bij Sawadee omdraait. Het gemak voor jou want tickets, overnachtingen en vervoer wordt allemaal geregeld. Daarnaast is er voldoende vrijheid, binnen de reis, om je eigen ding te doen. Het toffe aan Sawadee is dat ze bewust en verantwoord reizen. Ze houden rekening met de natuur en de lokalen bevolking. Zij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. Zo draag jij met jouw vakantie een steentje bij!

Meer groepsreizen naar IJsland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *