Marokko vakantie

Ga op vakantie in Marokko en laat je verrassen door de gastvrijheid

Hoewel Marokko het hele jaar door te bezoeken is, blijft het vooral de ideale overwinterbestemming. Als het bij ons grijs en nat is, schijnt de zon in Marokko volop. En met temperaturen rond de 20 graden is het klimaat ideaal voor zowel een actieve vakantie of een juist een luilekker vakantie aan het strand. Je vervelen op vakantie is er in Marokko niet bij, is het niet door de lieve dorpjes of de grote steden en schitterende natuur dan kun je dagen thee drinken met de super gastvrije Marokkanen die je graag meer over hun land en cultuur vertellen. Dus waar wacht je nog op? Ga op vakantie naar Marokko!

Vakantieaanbod Marokko

Het aanbod vakanties naar Marokko is al even uiteenlopend als Marokko zelf, van korte rondreizen die je langs de vier koningssteden nemen tot uitgebreide rondreizen door een groot deel van het land. Maar uiteraard is er ook genoeg aanbod voor heerlijke luier vakanties onder de Marokkaanse zon. Om jouw te helpen de ideale vakantie naar Marokko te vinden hebben we hieronder een overzicht van de door ons geselecteerde vakanties. Boek je één van deze reizen dan weten we zeker dat je Marokko gaat ervaren zoals het bedoeld is.

Lees hieronder verder!
 • Leerlooierij in het centru van Fez
  anemptytextlline
 • Uitzicht over Marrakech vanaf het El Badi Palace
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja genieten van de Ouzoud waterval
  anemptytextlline
 • Ook hier wordt de was gedaan
  anemptytextlline
 • Surf walhala Imsouane
  anemptytextlline
 • Zo veel lekkers
  anemptytextlline
 • De uitgestrekte vlaktes van de Midden-Atlas
  anemptytextlline
 • Later willen wij ook zo een deur
  anemptytextlline
 • Wel oppassen voor kamelen
  anemptytextlline
 • Oude baas in de palmvalei
  anemptytextlline
 • Lars op de muren van een Kasba
  anemptytextlline
 • Prima plekje om vrij te kamperen
  anemptytextlline
 • Close-up van de laatste boog op Legzira beach
  anemptytextlline
 • Ait Ben Haddou van afstand
  anemptytextlline
 • Een van de stadspoorten van Fez
  anemptytextlline

Wij Reizen In Marokko

Marokko kan de eerste keer best spannend zijn. Maar de super vriendelijke en gastvrije Marokkanen heten je van harte welkom. Ruim zeven maanden trekken we door Marokko, zonder problemen. Ontdek al onze tips & tricks om een ontspannen rondreis door Marokko te maken.

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De mooiste vakanties naar Marokko

Hoewel er nog wel eens lacherig wordt gedaan over Marokko is het een ideaal vakantieland. Door de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de toegankelijke cultuur. Daarnaast is het uiteraard fijn dat het relatief goedkoop is. Een vakantie in Marokko zul je dan ook snel van je vooroordelen afhelpen en een fan van het land maken. Probeer voor de ultieme ervaring naast de grote steden ook de minder toeristische delen aan te doen. Waar in de grote steden nog weleens mensen met verkeerde bedoelingen zitten heb je daar in de kleinere steden geen last van. Dat is waar je het echte Marokko vindt, en dat is wat je wilt ervaren tijdens jouw Marokko vakantie!

Wij delen graag onze Marokko ervaringen met jou. Heb je nog vragen of twijfels voor een Marokko vakantie? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf reizen in Marokko?

Enthousiast over Marokko en al gestart met het inpakken van je backpack of koffer? Kijk dan ook deze pagina's nog even door. Want we hebben nog veel meer handige informatie en reisorganisaties voor je verzameld. Zo helpen we jouw Marokko reis op weg. Start jouw rondreis!

Alles over Marokko
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram