Marokko rondreis

Ervaar een compleet andere cultuur tijdens een rondreis door Marokko

Zin om even helemaal te ontsnappen aan de haast en druk van Europa? Dan is een Marokko rondreis misschien wel wat je zoekt. Hoewel Marokko haast tegen Europa aanligt is het een wereld van verschil, niet alleen wat bezienswaardigheden betreft maar vooral door de mensen en hun levenswijze. Een rondreis door Marokko is door het verschil in cultuur een belevenis die je lang bij zal blijven. De vriendelijkheid van de mensen is ongekend, vooral als je wat afwijkt van de gebaande paden en niet enkel in en rondom de grote steden blijft hangen. Ga op een echte rondreis en verken het echte Marokko!

De ultieme rondreis door Marokko

Is het duidelijk dat je op rondreis door Marokko gaat? Mooi! Dan komt de grote vraag, hoe wil je door Marokko gaan reizen en wat wil je allemaal gaan zien? Marokko is namelijk groter dan je denkt, en met de diversiteit in natuur moeten er keuzes gemaakt worden. Ga je voor het Atlasgebergte, de vier koningssteden, staat de Sahara centraal of wordt het toch de kust? Als je weet waar het zwaartepunt van jouw rondreis komt te liggen is het slim om eerst de beste reistijd te bepalen en daarna te kijken hoe je wilt gaan rondreizen. Om een beeld te geven wat er wordt aangeboden hebben we de leukste Marokko rondreizen geselecteerd.

Zelf je Marokko rondreis regelen?

Is zo een georganiseerde rondreis niets voor jou en regel je liever alles zelf? Ook dat kan. Of dat je het nu met het openbaar vervoer doet, de ferry pakt zodat je lekker met je eigen vervoer kan rondrijden of dat je zelf een auto of camper huurt in Marokko. De mogelijkheden zijn eindeloos, van kamperen tot hoppen van luxehotels naar luxe riads en alles daar tussenin. Over het algemeen hoef je in Marokko niet veel van tevoren te plannen, je loopt gewoon een hotel binnen en in veel gevallen bieden ze je maar wat graag een kamer aan. Geen gedoe dus met moeilijke planningen maken voor je rondreis, maar gewoon gaan en van dag tot dag leven. Zoals de meeste Marokkanen dat ook doen. Benieuwd wat een rondreis ongeveer gaat kosten? We hebben een financieel overzicht voor je opgesteld.

Spoken er nog vragen door je hoofd of heb je een aantal twijfels? Laat het ons weten we vertellen je graag meer over onze ervaringen in Marokko!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *