Reizen in beeld: Zuid-Portugal

Vissen - Ruige kust - Lissabon - Multifunctioneel kantoor

Reisverhalen zijn leuk maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom deze nieuwe rubriek; Reizen in beeld! Met Reizen in beeld werp je een blik in de dagelijkse rompslomp van het leven in een camper. Maar uiteraard ook de gruwelijke hoogtepunten die de rondreis met zich meebrengt. Enjoy!

Uitgelicht

Elke reeks worden er foto’s uitgelicht. Met deze reeks als hoogtepunt Praia Marinha en het NYE-vuurwerk van Lissabon. De ultieme kerst hebben we beleefd bij Praia Marinha en dit is ook de plek waar de minivakantie met een vriend uit Nederland start. Met z’n drieën en 200.000 andere personen hebben we oud en nieuw gevierd midden in Lissabon.

 • Met Ninja op Cabo da Roca
  anemptytextlline
 • Santuário de Santa Luzia
  anemptytextlline
 • Afife bij zonsondergang <3
  anemptytextlline
 • Traditioneel mais drogen in Lindoso
  anemptytextlline
 • De ankers van Praia do Barril
  anemptytextlline
 • De daken van Evora
  anemptytextlline
 • Het Portugese hooggebergte
  anemptytextlline
 • Wildkamperen langs de kust
  anemptytextlline
 • Vuurtoren van Sagres
  anemptytextlline
 • Mooier dan dit wordt het niet
  anemptytextlline
 • Opeens een kapel vol schelpen
  anemptytextlline
 • Een van de vele stuwmeren in het Estrela NP
  anemptytextlline

Wij Reizen In Portugal

Portugal is één van de fijnste landen om in rond te reizen. Of het een korte vakantie is, of een complete rondreis. Niet gek dat wij er langer dan een jaar zijn blijven hangen. Gebruik onze ervaringen in jouw reisvoorbereiding en je haalt het maximale uit jouw bezoek aan Portugal. Van tips & tricks tot de mooiste plekjes om te chillen.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Rondreizen

De diversiteit van rondreizen is hier goed te zien. Van de ruige plekken langs de Portugese kust, vissen in Porto Covo en het binnen sneaken in een leegstaande villa waarna we belandden in bridgetown Lissabon. Een 3D streetart racoon en mega-lekker eten in de Time Out zijn maar een paar van de vele spots in Lissabon. Na het vetrek van het bezoek transformeert de camper tot een multifunctioneel kantoor, werken in de geur van schone was. Deze eerste Reizen in beeld wordt afgesloten met onze eerste pan pizza!

Zelf reizen in Portugal?

Ben je enthousiast geworden over Portugal en sta je klaar om dit land zelf te ontdekken? De onderstaande reisorganisaties bieden diverse toffe vakanties en rondreizen aan. Bekijk het aanbod, vraag een offerte aan of boek direct. Start jouw Reisvirus!

Lars
Larsis onbewust als kind al besmet geraakt met het camper-virus. Ondertussen hebben er al drie campers op zijn naam gestaan. Ze werden steeds groter en beter. Van een kleine backpacker bus in Nieuw-Zeeland naar een fabriekscamper in Nederland. Die laatste wordt nu ingewisseld voor een zelfgebouwde 4x4 camper. Want Lars wil nog verder van de gebaande paden, genieten van de natuur zonder gestoord te worden door wie of wat dan ook. Hoewel hij een Master titel op zak heeft, heeft hij nooit in vaste dienst gewerkt. Want de wereld moet worden verkend, zoveel en zolang mogelijk reizen is het doel.

1 Reactie

 1. Leuk om even op deze manier mee te kijken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In

in een camper over de wereld
Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met een camper over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Zoek de beste vliegtickets

Ga zelf op reis

Lezen over reizen is leuk, maar zelf reizen is natuurlijk nog veel leuker! Alle informatie om zelf makkelijk op reis te gaan vind je hier. Maar we hebben ook een selectie met de leukste reizen voor je uitgezocht.

Vind jouw droomreis

Wij Reizen In op Instagram