Reizen in beeld: Zuid-Portugal

Vissen - Ruige kust - Lissabon - Multifunctioneel kantoor

Reisverhalen zijn leuk maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom deze nieuwe rubriek; Reizen in beeld! Met Reizen in beeld werp je een blik in de dagelijkse rompslomp van het leven in een camper. Maar uiteraard ook de gruwelijke hoogtepunten die de rondreis met zich meebrengt. Enjoy!

Alle foto's
Camperleven
Uitgelicht

Uitgelicht

Elke reeks worden er foto’s uitgelicht. Met deze reeks als hoogtepunt Praia Marinha en het NYE vuurwerk van Lissabon. De ultieme kerst hebben we beleefd bij Praia Marinha en dit is ook de plek waar de minivakantie met Wouter start. Met z’n drieën en 200.000 andere personen hebben we oud en nieuw gevierd midden in Lissabon.

Rondreizen

De diversiteit van rondreizen is hier goed te zien. Van de ruige plekken langs de Portugese kust, vissen in Porto Covo en het binnen sneaken in een leegstaande villa waarna we belandden in bridgetown Lissabon. Een 3D streetart racoon en mega lekker eten in de Time Out zijn maar een paar van de vele spots in Lissabon. Na het vetrek van Wouter transformeert de camper tot een multifunctioneel kantoor, werken in de geur van schone was. Deze eerste Reizen in beeld wordt afgesloten met onze eerste pan pizza!


«

1 Comment

  1. Monica
    januari 8th

    Leuk om even op deze manier mee te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *