Reisaanbieders

Bekijk welke organisatie het beste bij jouw wensen past!

Omdat Nieuw-Zeeland een populaire bestemming is voor vakantiegangers en backpackers zijn er een heel aantal organisaties gespecialiseerd in Nieuw-Zeeland rondreizen. Zo hebben verschillende aanbieders zich op verschillende aspecten gericht. Backpacken, luxere vakanties, lange rondreizen of juist vakantie rondreizen. Alle aanbieders proberen zo goed mogelijk in jouw vraag te voorzien. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van al deze organisaties staan ze hier overzichtelijk getoond. Allemaal zouden ze je graag helpen om jouw droomreis te verwezenlijken, of het nu is om je te helpen met de aanschaf van vliegtickets, auto / camper verhuur, visum aanvragen, werken / studeren of een georganiseerde reis.

Ook handig, op de pagina praktische informatie vind je informatie over onderwerpen die goed zijn om te weten voor jouw Nieuw-Zeeland reis.

Rondreis organisaties

Travelworld.nl

Travelworld biedt verschillende reismogelijkheden. Van compleet verzorgde rondreizen tot Fly & Drive aanbiedingen of los te boeken arrangementen. Het brede aanbod maakt dat er voor iedereen een interessante optie tussen zit. Wij raden dan ook zeker aan een vrijblijvende offerte aan te vragen!


Lees meer over Travelworld.nl

Riksja Travel

Riksja Travel geeft je de mogelijkheid om met hun bouwstenen je eigen reis samen te stellen, maar ook geven ze hier enkele voorbeelden van. Laat je inspireren!

Lees meer over Riksja Travel

Tenzing Travel

Tenzing Travel heeft een breed aanbod individuele reizen. Hierbij is alles mogelijk tot unieke maatreizen aan toe.

Lees meer over Tenzing Travel

Vliegtickets

CheapTickets.nl

CheapTickets is een van de bekendste vergelijkers van Vliegtickets. En dat is met een goede reden, de goedkoopste tickets. Met meer dan 800 airlines en 9.000 bestemmingen wereldwijd kunnen ze je altijd helpen aan de beste deals, ook naar Nieuw-Zeeland. Check dus snel wat een vliegticket kost voor jouw reisperiode!

Lees meer over CheapTickets.nl
Activity International

Voor langere reizen, met misschien zelfs meerdere bestemmingen zijn de flexible vliegtickets met stop-over van Activity International ideaal!

Lees meer over ActivityInternational.nl

Camper- & autoverhuur

Totally Campers

Totally Campers is Down-Under door Nederlanders opgericht en heeft contacten met bijna alle verhuurders in Nieuw-Zeeland. Door het dagelijks contact tussen Totally Campers en de verhuurders weten zij precies welke voertuigen er beschikbaar zijn. Zo vinden ze de ideale camper voor jouw rondreis en passend bij jouw budget.

Lees meer over Totally Campers
Auto huren NZ

Eenvoudig het aanbod huurauto’s vergelijken en direct boeken. CarDelMar vergelijkt ze allemaal!

Lees meer over CarDelMar
WorldWide Campers

WorldWide Campers vergelijkt het brede aanbod campers in Nieuw-Zeeland. Vergelijk alle soorten en prijsklasse en vraag offerte aan!

Lees meer over WorldWide Campers

Backpacker organisaties

Activity International

Activity International is de ideale partij als je voor een langere periode wilt reizen en misschien zelfs wilt werken. Met scherp geprijsde vliegtickets en hulp bij aankomst zijn ze de ideale partij voor backpackers! Ze bieden verschillende soorten vliegtickets, o.a. met stop-overs. Dit was de reden dat wij onze tickets hier hebben geboekt.

Lees meer over ActivityInternational.nl

Riksja Travel

Riksja Travel geeft je de mogelijkheid om met hun bouwstenen je eigen reis samen te stellen, maar ook geven ze hier enkele voorbeelden van.

Lees meer over Riksja Travel

WorldWide Campers

WorldWide Campers vergelijkt de goedkoopste campers, ideaal voor backpackers. Doe een vrijblijvende offerte aanvraag!

Lees meer over WorldWide Campers

Vakantie organisaties

FOX Vakanties

Fox Vakanties biedt compleet verzorgde (individuele) rondreizen door Nieuw-Zeeland. Door bijvoorbeeld de Bed&Breakfast tour zal je Nieuw-Zeeland heel anders ervaren!

Lees meer over Fox Vakanties

Travelworld.nl

Travelworld biedt verschillende opties voor de ideale vakantie naar Nieuw-Zeeland. Per auto of camper.


Lees meer over Travelworld.nl

Groepsreis organisaties

Djoser

Djoser staat voor groepsreizen, al meer dan 25 jaar. De aangeboden groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Lees meer over Djoser

SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen staat de natuur centraal. Het zijn dan ook voornamelijk actieve reizen vol met wandelingen en activiteiten.

Lees meer over SNP Natuurreizen

Sawadee

Sawadee biedt actieve groepsrondreizen door Nieuw-Zeeland. Hoewel het groepsreizen zijn is er voldoende ruimte om ook zelf activiteiten te ondernemen.

Lees meer over Sawadee

Maatwerk organisaties

Riksja Travel

Riksja Travel geeft je de mogelijkheid om met hun bouwstenen je eigen reis samen te stellen, maar ook geven ze hier enkele voorbeelden van. Laat Riksja jou helpen de ideale reis te maken.

Lees meer over Riksja Travel

Travelworld.nl

Travelworld biedt naast een breed aanbod standaard reizen ook de mogelijkheid om een reis helemaal zelf in te vullen. Per auto of camper.

Lees meer over Travelworld.nl