Groepsreizen naar Nieuw-Zeeland

Zo sta je er nooit alleen voor

Groepsreizen worden steeds populairder, ook in Nieuw-Zeeland. En de reden is begrijpelijk, want wat is er nou gezelliger dan met een leuke groep je avontuur te delen? Dit is voor de meeste mensen een belangrijke reden om deel te nemen aan een groepsreis. Van jong tot oud, van singles tot koppels en zelfs (groepen) vrienden of vriendinnen. Als je sociaal bent ingesteld en graag nieuwe mensen wilt ontmoeten dan is een groepsreis een prima optie! Je reist namelijk met een groep van tussen de 7 en 48 personen en brengt de hele reis samen door. Van excursies, bezienswaardigheden tot overnachtingen. Alles wordt gedaan met de groep. Maar dat is niet de enige reden waarom groepsreizen steeds populairder worden.

Waar voor veel mensen het leren kennen van nieuwe mensen een belangrijke reden is om voor een groepsreis te kiezen zijn er meer voordelen aan deze manier van reizen. Zo is de complete reis uitgestippeld door ervaren reizigers en ben je verzekerd dat je zo goed als alle bekende en onbekende plekken te zien krijgt volgens een vooropgesteld programma. Aangezien ook het vervoer wordt geregeld weet je zeker dat je, zo fris mogelijk, op alle interessante bestemmingen terecht komt en geen tijd verliest met het zelf organiseren en plannen. Je hoeft je dus alleen maar bezig te houden met het leren kennen van nieuwe mensen en, het belangrijkste te genieten van Nieuw-Zeeland. Bijna altijd staat een groepsreis door Nieuw-Zeeland onder leiding van een ervaren gids, die de leuke ins en outs kent en je van alles over het land kan vertellen. Iets wat je bij een 'normale' rondreis niet zult ervaren.

De groepsreis specialist

Djoser staat voor groepsreizen, al meer dan 25 jaar. Andere soorten reizen bieden ze simpelweg niet aan. De aangeboden groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Djoser biedt zeer complete Nieuw-Zeeland groepsreizen aan, allemaal onder Nederlandse begeleiding. Doordat Djoser zich specifiek richt op groepsreizen zijn wij er van overtuigd dat dit de organisatie is om mee naar Nieuw-Zeeland te gaan voor een groepsrondreis. En gelukkig krijgen we dat bevestigd van mensen die met Djoser naar Nieuw-Zeeland gaan.

Groepsreis aanbod naar Nieuw-Zeeland

Hier vind je een selectie van de leukste groepsreizen, let wel op want ze hebben vaste vertrektijden en er moet een minimum aantal deelnemers zich hebben aangemeld. In onderstaand overzicht vind je zowel internationale als Nederlandse groepsreizen. Djoser biedt groepsreizen met Nederlandse gidsen.

Tekst gaat hieronder verder!

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Eventuele nadelen van een groepsreis

Naast dat een groepsreis een unieke ervaring is, zijn er ook enkele mogelijke nadelen. We willen je niet afschrikken hoor! Maar het is goed om rekening te houden met een aantal zaken voordat de groepsreis naar Nieuw-Zeeland geboekt wordt. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat niet iedereen in de groep je beste vriend gaat worden. Maar ook het drukke programma kan een nadeel zijn, zo is er niet altijd ruimte voor inbreng van de groep, kunnen er activiteiten tussen zitten die jij niet leuk vindt (maar wel voor hebt betaald) of kan een bestemming zo goed bevallen dat je er het liefst nog een paar dagen wilt blijven maar de bus toch echt weer vertrekt. Er zijn verschillende Nederlandse reisorganisaties die groepsreizen in Nieuw-Zeeland aanbieden. Sommige specifiek gericht op Nederlanders met een Nederlandstalige gids/reisleider, andere bieden juist een internationale groepsreis aan met deelnemers van over de hele wereld en een Engelstalige gids/reisleider.

Verschillende groepsreis organisaties

Breed aanbod groepsreizen

Tenzing Travel

Tenzing Travel biedt verschillende internationale groepsreizen naar Nieuw-Zeeland aan. Van de 6-daagse "Northern Highlights" tot een 22-daagse "Best of Australia & New-Zealand" groepsreis. Maar ook uitgebreidere groepsreizen in alleen Nieuw-Zeeland zitten in het assortiment. De groepen van Tenzing Travel zijn 15 tot 48 personen groot en gaan per luxe touringcar. Tenzing Travel levert enkele voordelen bij het boeken van een groepsreis, zo krijg je 10% korting als je 12 maanden van tevoren boekt en boek je 6 maanden van tevoren dan geven ze 5% korting. Lees meer over Tenzing Travel of bezoek direct de website.

Actieve groepsreizen

Sawadee-logo

De 28-daagse groepsrondreis van Sawadee vertrekt op vaste data. De groep is maximaal 18 personen groot en gaat over het Noorder- en Zuidereiland. Hoewel je in een groep reist zijn er genoeg mogelijkheden om ook je eigen draai te geven aan de reis. Zo zijn er optionele wandelmogelijkheden en is er veel vrijheid doordat je vaak twee nachten op één plek verblijft. Het voordeel van een groep, maar ook de vrijheid van alleen reizen dus! Verder biedt Sawadee een 20-daagse wandelreis aan. Lees meer over Sawadee of bezoek direct de website.

Kleine groepen

SNP-logo

De groepsreis van SNP naar Nieuw-Zeeland duurt 26 dagen en zit boordevol leuke activiteiten. Zo zijn er meerdere wandelingen in het programma opgenomen en is het mogelijk om bijvoorbeeld te gaan kajakken. Dit alles onder begeleiding van ervaren gidsen of reisleiding. De groepen hebben een minimum van 7 reizigers en een maximum van 16. De groep wordt dus nooit te groot waardoor je een goede inbreng kunt hebben tijdens de reis. In overleg kan er namelijk deels worden afgeweken van het standaard dag-tot-dag programma. Lees meer over SNP Natuurreizen of bezoek direct de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zelf reizen in Nieuw-Zeeland?

Enthousiast over Nieuw-Zeeland en al gestart met het inpakken van je backpack of koffer? Kijk dan ook deze pagina's nog even door. Want we hebben nog veel meer handige informatie en reisorganisaties voor je verzameld. Zo helpen we jouw Nieuw-Zeeland reis op weg. Start jouw rondreis!

Alles over Nieuw-Zeeland