Selecteer een pagina

Camper of auto huren Nieuw-Zeeland

Voor de ultieme reis door Nieuw-Zeeland

Home » Oceanië » Reizen in Nieuw-Zeeland » Praktische informatie » Camper of auto huren Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland heeft, mede doordat het een populaire rondreis bestemming is, veel aanbieders van huurauto’s en -campers. Dit zijn multinationals die over de hele wereld actief zijn maar ook kleine onafhankelijke en soms zelfs lokale verhuurders. Er is dan ook een breed aanbod aan verschillende campers en auto’s. Zo is er voor iedereen wat wils en in elke prijsklasse wel wat te vinden. Om je te helpen bij je keuze om een goede auto of camper te huren hebben we enkele tips op een rij gezet. Maar misschien nog makkelijker, twee tussenpersonen geselecteerd die kunnen helpen bij het zoeken naar jouw ideale huurcamper of -auto. Het is aan te raden, vooral bij kortere reizen of vakanties, om van tevoren een camper of auto te huren. Zo ben je verzekerd van vervoer en kan de reis direct beginnen bij aankomst. Ben je toch van plan een auto of camper te kopen? Bekijk de pagina over het kopen van een camper in Nieuw-Zeeland.

Camper huren

Nieuw-Zeeland kent veel verschillende camper verhuurders, om ze niet zelf allemaal langs te hoeven gaan adviseren we je om gebruik te maken van een tussenpersoon. Eén die alle verhuurders kent en een offerte kan uitbrengen welke past bij jouw wensen en budget. Totally Campers is hier wat ons betreft de beste partij voor.

Camper huren via Totally Campers

Totally Campers biedt verschillende type en klasse campers aan, van de grotere en kleine verhuurders in Nieuw-Zeeland. Persoonlijk contact staat centraal bij Totally Campers, met alle verhuurders wordt dagelijks geschakeld waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Of je nu zoekt naar een goedkope oplossing (Jucy of Hippie) of wat meer te besteden hebt en over meer luxe wilt beschikken (Maui of Apollo) Totally Campers zorgt voor de beste camper voor ieder budget. Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan of bezoek de website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Auto huren

De beste huurauto vinden is niet gemakkelijk. Auto’s spreken sneller tot de verbeelding omdat de merken en types herkenbaar zijn en er niet in geslapen hoeft te worden. Prijzen vergelijken en online boeken is dan ook veel makkelijker, daarom dat wij Skyscanner aanraden!

Auto huren via skyscanner

De goedkoopste huurauto’s vind je eenvoudig via Skyscanner. Skyscanner werkt wereldwijd en op meer dan 3000 locaties met internationaal gerenommeerde en nationaal bekende autoverhuurders samen. In Nieuw-Zeeland zijn dit o.a. Europcar, Ace en Jucy, door met verschillende verhuurders samen te werken biedt Skyscanner een breed, kwalitatief hoogwaardig en transparant aanbod. Maar misschien nog wel belangrijker, de mogelijkheid om eenvoudig prijzen van aanbieders en typen auto’s te vergelijken. Zo kom je dus tot de goedkoopste huurauto!

Vergelijk het aanbod huurauto’s

 • Zuidereiland Nieuw-Zeeland Mount Cook
  Mount Cook tussen de wolken door
  anemptytextlline
 • Cape Brett Noordereiland Nieuw-Zeeland
  De vuurtoren bij Cape Brett
  anemptytextlline
 • Cruise Milford Sound
  Het einde - of begin - van de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Omgeving Tasman glacier Nieuw-Zeeland
  Onderweg naar de langste glacier van NZ de Tasman Glacier
  anemptytextlline
 • Cathedral Cove Nieuw-Zeeland
  Het strand van Cathedral Cove
  anemptytextlline
 • Waterval Canterbury Nieuw-Zeeland
  Waterval speurtocht
  anemptytextlline
 • Hiken Canterbury Nieuw-Zeeland
  We komen dichterbij het doel, maar de weg is episch
  anemptytextlline
 • Coromandel Stingray Bay
  Stingray Bay in Coromandel
  anemptytextlline
 • Arthurs pass Nieuw-Zeeland
  Mooie weg door Arthurs Pass
  anemptytextlline
 • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
  Je komt altijd wel een schaap tegen
  anemptytextlline
 • Vuurtoren Bluff Nieuw-Zeeland
  De vuurtoren bij Bluff
  anemptytextlline
 • Southland Pinguïns spotten
  Yellow Eyed Penguins in Southland
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • Toen het allemaal nog een goed idee leek
  anemptytextlline
 • Whangarei Heads vanaf de berg
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Tips om zo goedkoop mogelijk te huren

Als je een rondreis door Nieuw-Zeeland gaat maken wil je natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven aan het huren van je auto of camper. Om een zo goedkoop mogelijke camper of auto te huren hebben we de volgende tips op een rij gezet om tot de beste deal voor jouw reis te komen.
 • Boek zo vroeg mogelijk, minimaal driekwart jaar van te voren
 • Door vroeg te boeken is er nog een ruim aanbod en vind je de beste prijs
 • Verlaag de dagelijkse kosten door een aaneengesloten (langere) periode te huren
 • Vraag offertes aan bij verschillende (typen) verhuurders
 • Volg de offertes op en kijk of het mogelijk is om een speciale aanbieding te krijgen
 • Lees de kleine letters en voorkom dat je moet betalen voor extra’s
 • Vraag of ze hulp nodig hebben om huurauto’s of -campers terug naar ‘huis’ te brengen
 • Kies de kleinste auto die je denkt nodig te hebben, je betaalt minder voor de huur en bespaart tegelijk op brandstofkosten
 • Vraag of je gratis extra’s als autostoeltjes, skiboxen, sneeuwkettingen of navigatie kunt boeken
 • Bekijk online de beste/goedkoopste car rental aanbiedingen

Auto of Camper huren in Nieuw-Zeeland

De afweging tussen een huurauto of -camper kan lastig zijn. Zo zijn huurauto’s over het algemeen goedkoper, maar vergeet niet dat er dan overnacht moet worden in hotels, hostels of B&B’s. Deze overnachtingen zijn over het algemeen duurder dan een camping. Het huren van een camper heeft dus het voordeel dat er wordt bespaart op overnachtingen. Afhankelijk van de reisroute en reisduur is het de afweging waard wat uiteindelijk het meest voordelige is en wat de leukste ervaring geeft. Een andere interessante optie kan zijn om een georganiseerde reis te boeken. Waarbij een vliegticket, camperhuur of autohuur en overnachtingen allemaal geregeld zijn. Aanbieders van dergelijke reizen zijn terug te vinden op de reisorganisatie pagina of bekijk direct het reisaanbod.

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *