Selecteer een pagina

Reizen op maat

Bouw je eigen Nieuw-Zeeland reis

Home » Oceanië » Reizen in Nieuw-Zeeland » Reizen op maat

Zijn de vooropgestelde rondreizen of vakanties niets voor jou? Dan is een op maat gemaakte reis misschien wel wat je zoekt. Bepaal zelf wat je gaat doen, hoe en voor hoelang. Maar ook als je juist niet precies weet welke gebieden je wilt bezoeken kan een reis op maat ideaal zijn. Laat je informeren door een specialist en maak gebruik van zijn of haar kennis. Of het nu gaat om een camper- of autorondreis, die keuze is aan jou. Van overnachtingen in B&B’s tot luxe lodges, niets is te gek. Maatwerk reizen zijn dan ook niet alleen weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee, zelfs met een beperkt budget kan er een mooie op maat gemaakte reis worden opgesteld. Ideaal aan reizen op maat is de mogelijkheid tot het vooraf boeken van tours en excursies. Dit is een unieke manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken maar helaas zijn ze over het algemeen niet meer last-minute te boeken. Bij een reis op maat wordt hier rekening mee gehouden. Kijk dus naar de mogelijkheden om te gaan duiken in Nieuw-Zeeland, eilanden of grotten te verkennen of ga op een walvis excursie.

Maatwerk reizen naar Nieuw-Zeeland

Riksja is ontstaan uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Met het aanbod reizen en bouwstenen spelen ze hierop in, dus ben je een avontuurlijke reiziger en op zoek naar een flexibel reisaanbod? Kijk dan eens bij Riksja Travel of NieuwZeelandonline.nl.

Nieuw Zeeland

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bouwstenen

Bouwstenen zijn korte, individuele Nieuw-Zeeland reizen van enkele dagen verspreid door het land. Door het samenvoegen van deze bouwstenen is het mogelijk om zelf een hele rondreis samen te stellen. Dit kan met een huurauto, vaak zijn overnachtingen inbegrepen, maar het kan ook met een camper. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bouwstenen los te boeken. Zo kan je genieten van een minivakantie tijdens de reis en boek je activiteiten die je anders wellicht niet snel doet.

Auto- en camperhuur

NieuwZeelandonline.nl biedt verschillende huurauto’s aan die maximaal een jaar oud zijn. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Mocht jouw gewenste auto er niet tussenstaan, neem dan contact op via het aanvraagformulier. Waarschijnlijk kunnen ze wel aan je wensen voldoen. De campers die Riksja Travel aanbiedt zijn van de verhuurder Apollo, wat een grote en betrouwbare organisatie is in Nieuw-Zeeland. De Apollo campers zijn ideale campers om op je eigen tempo je eigen route te rijden en Nieuw-Zeeland op jouw manier te ontdekken.

Bekijk de website van Riksja

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram