Vakantie in Nieuw-Zeeland

Als je van afwisseling houdt!

Naast de verschillende reismogelijkheden zoals, backpacken, budget en luxe, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om Nieuw-Zeeland als een ideaal vakantieland te zien. Een vakantie in Nieuw-Zeeland is namelijk zo gek nog niet.
Of je nou van een heerlijke relax vakantie houdt met witte stranden of juist op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, Nieuw-Zeeland zit vol met mogelijkheden.

Door de geïsoleerde ligging heeft Nieuw-Zeeland een ongekende planten- en dierenwereld, waarvan de meeste soorten alleen in Nieuw-Zeeland voorkomen. Uitgestrekte oerbossen staan bekend om de grote hoeveelheid varens die er groeien. Deze varens, samen met allerlei verschillende planten zoals slingerplanten en vele mossen die op de bomen groeien zorgen voor een fantasieachtige charme.
In deze wonderwereld leven ook veel dieren. De oorspronkelijke dierenwereld van Nieuw-Zeeland werd gedomineerd door vogels. Vooral loopvogels konden in Nieuw-Zeeland goed overleven. Helaas is daar nog maar weinig van overgebleven en is de Kiwi nog een van de weinige levende loopvogels.
Naast de vogels leven er in Nieuw-Zeeland ook nog diverse hertensoorten, wilde varkens, en geiten, konijnen en opossums. In het water is het een zeezoogdieren rijk. Rond Nieuw-Zeeland leven er diverse walvissoorten, dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen.

De perfecte vakantie naar Nieuw-Zeeland

Travelworld biedt verschillende mogelijkheden voor een Nieuw-Zeeland vakantie. Combineer bijvoorbeeld een paar korte arrangementen aan elkaar of maak gebruik van het aanbod complete camper- of autoreizen. Met deze reizen heb je namelijk zelf de vrijheid en maak je zelf de indeling van je vakantie. Een vrijblijvende offerte aanvragen is dan ook ons advies!

TravelWorld NZ 728x90

Een breed aanbod reizen, geschikt voor elk type reiziger zorgt ervoor dat wij Travelworld aanbevelen. Iedereen kan bij ze terecht, met welk doel je ook naar Nieuw-Zeeland gaat. Regel het allemaal zelf, of laat het voor je regelen. Dus kijk hoe Travelworld jou kan helpen.

Doe een offerteaanvraag op Travelworld.nl

Reisaanbod van Travelworld

Om alvast een idee te geven van de reizen die worden aangeboden door Travelworld hebben we hier de meest interessante op een rijtje gezet. Let op dit is dus nog niet het complete reisaanbod. Bekijk daarvoor de website van Travelworld.

Of bekijk alle Nieuw-Zeeland reizen

Iedereen kan op vakantie naar Nieuw-Zeeland

Met een grote diversiteit van flora en fauna is het niet gek dat de lokale bevolking van Nieuw-Zeeland vaak er voor kiest om op vakantie te gaan in eigen land en is het een populaire vakantie bestemming voor toeristen van over de hele wereld.
Met een land zoals Nieuw-Zeeland als vakantie bestemming is de keuze groot. In de wildernis kamperen, een chill vakantie aan het strand of kies je er liever voor om met een kajak op vakantie te gaan? Op ontdekkingsreis in de oerbossen of zeilen rond de fantastische kliffen en stranden. Ohja en wintersport is ook geen probleem. Zowel het Noorder- als het Zuider-eiland kent fantastische besneeuwde toppen waar menig wintersportfanaat enthousiast van wordt. Al met al genoeg mogelijkheden voor een Nieuw-Zeeland vakantie!

Andere organisaties voor een vakantie in Nieuw-Zeeland

Riksja-travel-logo

Bouw je rondreis
NieuwZeelandonline biedt door middel van bouwstenen (korte reisprogramma’s) de mogelijkheid om zelf jouw vakantie samen te stellen. Deze bouwstenen zijn te combineren met een huur auto of camper. Volgens NieuwZeelandonline is dit de perfecte manier om Nieuw-Zeeland te leren kennen op een flexibele manier. Op onze pagina over NieuwZeelandonline vind je nog meer informatie over NieuwZeelandonline of al interesse om vrijblijvend een Nieuw-Zeeland rondreis aan te vragen? Dat kan op de website waar het aanvraagformulier is terug te vinden.

Fox-reizen-logo

Complete rondreizen
Fox Vakanties heeft misschien een beperkt aanbod reizen naar Nieuw-Zeeland, maar compleet zijn ze zeker! Je doet de meeste bezienswaardigheden aan en komt langs de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland. Alles is geregeld dus jij hoeft nog alleen te doen waarvoor je gekomen bent: genieten van je vakantie. Interesse in wat Fox Vakanties te bieden heeft? Bekijk dan onze pagina over Fox Vakanties of ga direct naar de website.

Tenzing Travel

Nieuw-Zeeland rondreis op maat
Weet jij precies wat je allemaal wilt zien in Nieuw-Zeeland en wil je de touwtjes over jouw eigen vakantie in handen hebben? Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om een eigen reisplan samen te stellen waar al jouw wensen in zijn verwerkt. Een perfecte Nieuw-Zeeland vakantie op maat dus! Check wat Tenzing Travel nog meer te bieden heeft op onze pagina over Tenzing Travel of bekijk direct de website.

SNP-logo

Nieuw-Zeeland rondreis in een vogelvlucht
Nieuw-Zeeland bezoeken in een vogelvlucht en toch de belangrijkste bezienswaardigheden op beide eilanden zien? Met de 12-daagse vogelvlucht rondreis van SNP Natuurreizen is dit mogelijk. Inclusief overnachtingen en huurauto vliegt deze rondreis je door Nieuw-Zeeland. Ideaal als vakantie te boeken dus! De mogelijkheid is er ook om deze rondreis uit te breiden. Bekijk wat SNP Natuurreizen jou kan bieden op onze pagina over SNP Natuurreizen of ga direct naar de website.

Sawadee-logo

Nieuw-Zeeland rondreis te voet
Wauw, voor de echte avonturiers is er de mogelijkheid bij Sawadee een Nieuw-Zeeland rondreis te voet te ervaren. De mooiste uitzichten, ongerepte natuur, plekjes waar geen mens komt, met deze rondreis leer je het ware Nieuw-Zeeland kennen. De 20 dagen durende reis eist uithoudingsvermogen en is perfect voor de actievelingen onder ons. Beginnen jou voeten al te kriebelen? Check dan snel de website of voor het verdere aanbod van Sawadee kan je terecht op onze pagina over Sawadee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *