Vakantie in Nieuw-Zeeland

Als je van afwisseling houdt!

Home » Oceanië » Reizen in Nieuw-Zeeland » Vakantie in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland als een ideaal vakantieland. Een vakantie in Nieuw-Zeeland is dus helemaal zo gek nog niet. Of je nou van een heerlijke relax vakantie houdt met goudgele zandstranden of juist zin hebt in een avontuurlijke vakantie, Nieuw-Zeeland zit boordevol met mogelijkheden.

Door de geïsoleerde ligging heeft Nieuw-Zeeland een ongekende planten- en dierenwereld, waarvan de meeste soorten alleen in Nieuw-Zeeland voorkomen. Uitgestrekte oerbossen staan bekend om de grote hoeveelheid varens die er groeien. Deze varens, samen met allerlei verschillende planten zoals slingerplanten en mossen die op de bomen groeien zorgen voor een fantasie achtige charme. In deze wonderwereld leven ook veel dieren. De oorspronkelijke dierenwereld van Nieuw-Zeeland werd gedomineerd door vogels. Vooral loopvogels konden in Nieuw-Zeeland goed overleven. Helaas is daar nog maar weinig van overgebleven en is de Kiwi nog een van de weinige levende loopvogels. Naast de vogels leven er in Nieuw-Zeeland ook nog diverse hertensoorten, wilde varkens, en geiten, konijnen en opossums. In het water is het een zeezoogdieren rijk. Rond Nieuw-Zeeland leven er diverse walvissoorten, dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen.

De perfecte vakantie naar Nieuw-Zeeland

Travelworld biedt verschillende mogelijkheden voor een Nieuw-Zeeland vakantie. Combineer bijvoorbeeld een paar korte arrangementen met elkaar of maak gebruik van het aanbod complete camper- of autoreizen. Met deze reizen heb je namelijk zelf de vrijheid en maak je zelf de indeling van je vakantie. Een vrijblijvende offerte aanvragen is dan ook ons advies!

Om je een idee te geven van de reizen die worden aangeboden door Travelworld hebben we hier de leukste op een rijtje gezet.

Of bekijk alle reizen van Travelworld

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Een breed aanbod reizen, geschikt voor elk type reiziger zorgt ervoor dat wij Travelworld aanbevelen. Iedereen kan bij ze terecht, met welk doel je ook naar Nieuw-Zeeland gaat. Regel het allemaal zelf, of laat het voor je regelen. Bekijk hoe Travelworld jou kan helpen.

Reisaanbod van Travelworld

Om alvast een idee te geven van de reizen die worden aangeboden door Travelworld hebben we hier een aantal interessante reizen op een rijtje gezet. Let op dit is dus nog niet het complete reisaanbod. Bekijk daarvoor de website van Travelworld.

Iedereen kan op vakantie naar Nieuw-Zeeland

Met een grote diversiteit van flora en fauna is het niet gek dat de lokale bevolking van Nieuw-Zeeland vaak kiest om op vakantie te gaan in eigen land en is het een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld.
Met een land zoals Nieuw-Zeeland als vakantiebestemming is de keuze groot. In de wildernis kamperen, een chill vakantie aan het strand of kies je er liever voor om met een kajak op vakantie te gaan? Op ontdekkingsreis in de oerbossen of zeilen rond de fantastische kliffen en stranden. Oh ja en wintersport is ook geen probleem. Zowel het Noorder- als het Zuidereiland kent fantastische besneeuwde toppen waar menig wintersportfanaat enthousiast van wordt. Al met al genoeg mogelijkheden voor een Nieuw-Zeeland vakantie!


Andere organisaties voor een vakantie in Nieuw-Zeeland

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *