Camperreis vanuit Auckland

 1.799,00

Ervaar de ultieme vrijheid tijdens een 16-daagse camperreis vanuit Auckland. Bepaal de route zelf en ontdek het ware Nieuw-Zeeland. Deze reis is inclusief vlucht en camperhuur.

Maak kennis met het veelzijdige Noordereiland, ontdek nieuwe culturen en schitterende natuur. Jouw reis begint in het bruisende Auckland. Vervolgens kun je de komende 11 dagen zelf jouw route bepalen. Elke ochtend wordt je weer ergens anders wakker. Het verbluffende uitzicht heb je hoogstpersoonlijk zelf uitgezocht. En op elk gewenst moment kun je stoppen om te genieten van het de mooie natuur. Ga je eerst op zoek naar alle vulkanische activiteit rondom Rotorua en Tongariro National Park of kies je voor de Bay of Islands? En vergeet niet een wandeling te maken door het art-deco stadje Napier. Een bezoek aan de hoofdstad Wellington mag eigenlijk ook niet ontbreken. Keus genoeg!

Camperreis Nieuw-Zeeland

Een rondreis per camper is een ontspannen manier om door Nieuw-Zeeland te reizen. Met een camper zit je over het algemeen wat hoger op de weg waardoor je een beter zicht hebt. Onderweg heb je alles bij de hand. Een keukentje om je lunch te maken, maar ook bijvoorbeeld een toilet. (Afhankelijk van je type) Een camperreis combineert het nuttige met het aangename. Wil je verlengen, een ander campertype of juist vanuit een andere plaats starten? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.

Pluspunten van deze reis

  • Je bepaalt zelf de route
  • Korter of langer kan
  • Camper inleveren in een andere plaats kan. Vraag naar de mogelijkheden