Camper Fly & Drive vanuit Christchurch

 1.999,00

Geïnteresseerd in ruige natuur en wildlife? Begin dan op het Zuidereiland! Deze 22-daagse Fly & Drive regelt het belangrijkste, de rest doe je zelf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beschrijving

Het Zuidereiland biedt de meest indrukwekkende landschappen. Van de hoge toppen van Mount Cook tot de gletsjers van Fox en Franz Josef aan haar voeten. Geniet van de magische fjorden van Milford en Doubtful Sound en wandel tot aan de hoge kliffen van de Catlins. Langs de oostkust vind je de studentenstad Dunedin en Christchurch, waar momenteel hard gewerkt wordt om de schade van de aardbeving te verhelpen. Een aanrader is om te verblijven in Akaroa op het Banks schiereiland, waar je kunt genieten van een Franse sfeer en walvissen kunt spotten in de baai. Deze prachtige zeedieren kun je ook even verderop bij Kaikoura gaan zien of maak een uitstapje landinwaarts naar Hanmer Springs met haar ontspannende warmwaterbaden. Op de top van het Zuidereiland vindt u Abel Tasman en de Marlborough Sounds, waar je geniet van zonnige temperaturen en prachtige stranden.

Camper Fly & Drive Nieuw-Zeeland

Een fly & drive arrangement is het perfecte begin van je reis door Nieuw-Zeeland. Wil je ergens langer of korter verblijven, een ander campertype of wil je ook de rest van de overnachtingen geregeld hebben? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.

Pluspunten van deze reis

  • Begin in Christchurch eindig in Auckland
  • Je bepaalt zelf jouw route
  • Korter of langer kan
  • Auto inleveren in een andere plaats kan. Vraag naar de mogelijkheden