Selecteer een pagina

Het ultieme Nieuw-Zeeland startpakket

Het ultieme startpakket voor Nieuw-Zeeland zit propvol, van city tours tot uitleg over werken en reizen. Samen met andere backpackers begin je direct, met reizen dan.

p.p. vanaf

 850

Home » Producten » Nieuw-Zeeland » Nieuw-Zeeland startpakket » Het ultieme Nieuw-Zeeland startpakket
aangeboden door

7-daags startpakket

p.p. vanaf

 850

 • De ideale eerste week in Nieuw-Zeeland
 • Overnachtingen inbegrepen
 • Vol programma met alles wat je moet weten
 • Direct een deel ontdekken
 • Leer andere backpackers kennen
  • Cape Brett Noordereiland Nieuw-Zeeland
   De vuurtoren bij Cape Brett
   anemptytextlline
  • Vuurtoren Bluff Nieuw-Zeeland
   De vuurtoren bij Bluff
   anemptytextlline
  • Cruise Milford Sound
   Het einde - of begin - van de Milford Sound
   anemptytextlline
  • Omgeving Tasman glacier Nieuw-Zeeland
   Onderweg naar de langste glacier van NZ de Tasman Glacier
   anemptytextlline
  • Southland Pinguïns spotten
   Yellow Eyed Penguins in Southland
   anemptytextlline
  • Cathedral Cove Nieuw-Zeeland
   Het strand van Cathedral Cove
   anemptytextlline
  • Waterval Canterbury Nieuw-Zeeland
   Waterval speurtocht
   anemptytextlline
  • Hiken Canterbury Nieuw-Zeeland
   We komen dichterbij het doel, maar de weg is episch
   anemptytextlline
  • Coromandel Stingray Bay
   Stingray Bay in Coromandel
   anemptytextlline
  • Arthurs pass Nieuw-Zeeland
   Mooie weg door Arthurs Pass
   anemptytextlline
  • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
   Je komt altijd wel een schaap tegen
   anemptytextlline
  • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
   anemptytextlline
  • Toen het allemaal nog een goed idee leek
   anemptytextlline
  • Whangarei Heads vanaf de berg
   anemptytextlline
  • Zuidereiland Nieuw-Zeeland Mount Cook
   Mount Cook tussen de wolken door
   anemptytextlline
  Deze reis wordt aangeboden door Activity International en wordt door hen als volgt omschreven

  Ultimate New Zealand: what an awesome way to start!

  Wat een ontzettend leuk en goed begin in Nieuw-Zeeland: het Ultimate New-Zealand startpakket. Een week lang on tour, prachtige dingen zien, toffe dingen doen, leuke mensen ontmoeten, zwemmen bij de mooiste strandjes en ontdekken waarom Nieuw-Zeeland zo’n ontzettend gaaf outdoor-land is.

  En dat alles in en rondom de superleuke havenstad Auckland en de andere “hot spots” van het Noorder Eiland! What an awesome way to start your journey!

  Welcome in Auckland!

  Als je vanuit Nederland in Nieuw-Zeeland aankomt dan heb je heel wat vliegkilometers in je benen zitten en kom je aardig – laten we zeggen – gebroken aan. De medewerkers van Ultimate New-Zealand zullen je het daarom na aankomst lekker gemakkelijk maken want na die lange vlucht én met behoorlijk wat tijdsverschil heb je echt geen zin meer in nadenken. Komt goed uit: er staat een shuttle bus voor je klaar en daar hoef je alleen maar in te stappen. Deze bus brengt je naar het hostel in het centrum van Auckland. Je kunt dan inchecken, ze zullen je een beetje wegwijs maken en daarna kun je eventjes een beetje bijkomen en opfrissen. Even een dutje doen mag! Als je vanuit Australië aankomt in Auckland, dan is die vlucht natuurlijk appeltje eitje en kom je heerlijk fris en fruitig aan.

  Het Ultimate New Zealand avontuur begint aan het einde van de middag. Dan ontmoet je de tourguides én de andere backpackers uit je groep. Je leert alle crew members kennen en ze gaan uitleggen wat er de komende week op het programma staat. Je krijgt hier ook je SIM card en die kun je meteen gebruiken. Dan is het tijd voor lekker eten (Welcome Dinner) en natuurlijk even een bezoekje aan de favourite bar van de crew members.

  Workshop én citytour Auckland

  De volgende dag begint met een workshop voor iedereen. Tijdens deze bijeenkomst kom je alles te weten over bijvoorbeeld veilig rondreizen in Nieuw-Zeeland, hoe het openbaar vervoer werkt, wat de Hot Spots zijn om te bezoeken, hoe het gaat met accommodatie vinden etc. Als je ook van plan bent om te gaan werken (met Working Holiday visum) dan zullen ze je daar ook nog een heleboel over kunnen vertellen. De crew members zijn allemaal ervaren reizigers maar zijn ooit ook als jij begonnen, dus stel ze al je vragen! Ze snappen waarschijnlijk precies wat je bedoelt.

  Na de workshop staat er een Auckland City tour op het programma. Zo leer je de stad een beetje kennen en weet je waar je zijn moet voor lekker (en goedkoop) eten, waar je het leukste kunt uitgaan en wat de absolute must-see-and-must-do’s zijn.

  Let the fun begin!

  Hoe leuk Auckland ook is, op dag 3 is het time to say goodbye. De tour kan beginnen en in de komende dagen ga je een heleboel zien en beleven!

  Op dag 3 bezoek je het fantastisch mooie en laidback Coromandel Peninsula waar je heerlijk kunt zwemmen in een tropisch paradijs. Maar voordat je daar bent bezoek je ook nog even een vulkanische krater op Mount Eden waar het uitzicht adembenemend is. Je verblijft in een country lodge, een paar minuten vanaf het strand.

  Dag 4 brengt je naar Hot Water Beach. Dit is echt heel apart en heel erg tof! Op het strand pak je een schep, je graaft een kuil, het warme water stroom erin en there you go……je hebt zojuist je eigen jaccuzi gemaakt! Echt een fantastische ervaring. Biertje erbij en dan maar lekker naar de golven kijken. Helemaal relaxt ga je vervolgens naar Cathedral Cove (die filmkenners zouden kunnen herkennen van de Narnia films). Ook weer heerlijk zwemmen in het kristalheldere water en op zoek naar de verborgen grotten. Op de terugweg nog een bezoek aan het magische Kauri Forest.

  Dag 5 staat in het teken van het schattigste beestje op aarde: de Kiwi! De Kiwi hoort gewoon bij Nieuw-Zeeland (daarom worden de Nieuw-Zeelanders Kiwi’s genoemd). Maar helaas gaat het niet zo goed met deze ‘cuties’ want ze worden met uitsterven bedreigt. Daarom is een bezoek aan het Kiwi Encounter Project een ‘must’. Je zult zien wat voor geweldig werk ze daar doen en je ziet wat de natuurlijke leefomgeving van de Kiwi’s is. Leuk! Na dit bezoek heb je tijd om lekker te relaxen in de lodge, naar het strand te gaan of even het stadje inlopen. ‘s Avonds BBQ en nee, er staat geen Kiwi op het menu.

  Op dag 6 ga je op zoek naar de Hidden Beaches. Je gaat naar New Chums Beach en deze staat dus gewoon in de top 10 van de beste stranden ter wereld! Je moet er wel het één en ander voor doen om daar te komen: een korte hike door een kloof waar je af en toe wat rotsen moet trotseren, daarna nog een stuk door een bos van palmbomen….maar het is het waard. Whooww, een paradijsje op aarde! Aan het einde van de middag stap je op een boot die je terugbrengt naar Auckland. Een schitterende tocht waar je de eilanden voor de kust goed kunt zien.

  Terug in Auckland heb je op dag 7 even de tijd om bij te komen van alle avonturen en om alle foto’s even up te loaden op Facebook/Instagram zodat het thuisfront ook even weet wat je allemaal hebt gezien. Je hebt ook de tijd om je verdere reisplannen met de crew te bespreken en eventueel dingen te gaan regelen. Da’s fijn! Daarna omkleden en klaarmaken voor the Auckland Pub Crawl: een kroegentocht waarbij je met de groep én de crew members de leukste backpackers-bars gaat bezoeken (met VIP express entry) en gratis welkomstdrankjes. Dat wordt een lange nacht…

  Tsja, aan alles komt een eind. De volgende ochtend neem je – met pijn in je hoofd en pijn in je hart – afscheid van iedereen en ga je je eigen weg. New-Zealand here I come!

  Over Activity International

  Activity International is een reisorganisatie anders dan andere. Activity International richt zich vooral op mensen die net even op een andere manier willen reizen, en het land op een andere manier dan de meeste toeristen willen zien. Een bijzondere reis of vakantie dus. Hierbij valt te denken aan backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Zo ook in Nieuw-Zeeland!

  7-daags startpakket

  p.p. vanaf

   850

  • Inclusief vlucht
  • Inclusief overnachting(en)
  • Inclusief maaltijd(en)
  • Inclusief activiteit(en)
  • Vaste vertrekdatum
  aangeboden door

  Wij Reizen In

  Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

  Wij Reizen In op Instagram