Parachutespringen in Nieuw-Zeeland

Wanaka is de place to be

Geschreven door: Anniek

Naast de immense natuur waar Nieuw-Zeeland om bekend staat, staat Nieuw-Zeeland ook bekend als hét backpackers adrenaline land. Van bergbeklimmen, raften, paragliden, bungeejumpen tot parachutespringen. Nieuw-Zeeland heeft alle adrenaline sporten die je je maar wilt wensen. Je kunt op veel verschillende plekken in Nieuw-Zeeland parachutespringen, maar wij raden je aan om naar Wanaka te gaan!

Wanaka

Wanaka is een dorpje op het Zuidereiland. Het is prachtig gelegen naast het Wanaka meer en de omliggende bergen. Ook ligt Wanaka in de buurt van de adrenaline hoofdstad Queenstown. Maar dit is de minder gecommercialiseerde tegenhanger van Queenstown. In het dorpje hangt een actieve outdoor sfeer en je kunt er van alles doen. Hiken, mountainbiken, paragliden, kajakken, raften, skiën, vissen en parachutespringen. De omgeving is perfect voor outdoor activiteiten, het is hier prachtig. Wie wil dat nou niet vanuit een vliegtuig zien?

Een prachtig uitzicht

Voor een parachutesprong waarbij je een onvergetelijk uitzicht hebt moet je in Wanaka zijn. Vanuit de lucht kun je zes meren zien. Bovendien zijn de ruige Southern Alps, de beroemde Mount Cook, en de rivier de Clutha vanuit de lucht prachtig zichtbaar. De piloot vliegt in een kwartier naar de gewenste hoogte en in die tussentijd neem jij de omgeving in je op. En het fijne is, je durft goed naar buiten te kijken, want parachutespringen is een stuk minder spannend als je dat doet bij een bedrijf dat je vertrouwt. Bij Skydive Wanaka voel je je meteen thuis.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Milford Sound trip
  Milford Sound kent een paar enorme watervallen
  anemptytextlline
 • Nieuw-Zeeland Milford Sound
  Water zoekt zijn weg naar beneden in de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland