Selecteer een pagina

Parachutespringen in Nieuw-Zeeland

Wanaka is de place to be

Home » Oceanië » Nieuw-Zeeland » Parachutespringen in Nieuw-Zeeland

Naast de immense natuur waar Nieuw-Zeeland om bekend staat, staat Nieuw-Zeeland ook bekend als hét backpackers adrenaline land. Van bergbeklimmen, raften, paragliden, bungeejumpen tot parachutespringen. Nieuw-Zeeland heeft alle adrenaline sporten die je je maar wilt wensen. Je kunt op veel verschillende plekken in Nieuw-Zeeland parachutespringen, maar wij raden je aan om naar Wanaka te gaan!

Wanaka

Wanaka is een dorpje op het Zuidereiland. Het is prachtig gelegen naast het Wanaka meer en de omliggende bergen. Ook ligt Wanaka in de buurt van de adrenaline hoofdstad Queenstown. Maar dit is de minder gecommercialiseerde tegenhanger van Queenstown. In het dorpje hangt een actieve outdoor sfeer en je kunt er van alles doen. Hiken, mountainbiken, paragliden, kajakken, raften, skiën, vissen en parachutespringen. De omgeving is perfect voor outdoor activiteiten, het is hier prachtig. Wie wil dat nou niet vanuit een vliegtuig zien?

Een prachtig uitzicht

Voor een parachutesprong waarbij je een onvergetelijk uitzicht hebt moet je in Wanaka zijn. Vanuit de lucht kun je zes meren zien. Bovendien zijn de ruige Southern Alps, de beroemde Mount Cook, en de rivier de Clutha vanuit de lucht prachtig zichtbaar. De piloot vliegt in een kwartier naar de gewenste hoogte en in die tussentijd neem jij de omgeving in je op. En het fijne is, je durft goed naar buiten te kijken, want parachutespringen is een stuk minder spannend als je dat doet bij een bedrijf dat je vertrouwt. Bij Skydive Wanaka voel je je meteen thuis.

 • Milford Sound trip
  Milford Sound kent een paar enorme watervallen
  anemptytextlline
 • Nieuw-Zeeland Milford Sound
  Water zoekt zijn weg naar beneden in de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Zeehondenkolonie Nieuw-Zeeland
  Zeehondjes kijken met Dasja
  anemptytextlline
 • Frans Josef Gletsjer Nieuw-Zeeland
  Wandeling naar de Franz Josef Glacier
  anemptytextlline
 • Vissen Nieuw-Zeeland
  Veel regen aan de West Coast
  anemptytextlline
 • Omgeving Wellington
  Hout nodig
  anemptytextlline
 • Blue lakes Tongariro
  De eerste Blue Lakes tijdens de Tongariro Alpine Crossing
  anemptytextlline
 • Lady Knox Geyser Nieuw-Zeeland
  Lady Knox Geyser
  anemptytextlline
 • Marlborough sounds Nieuw-Zeeland
  Nieuw-Zeeland maakt je happy
  anemptytextlline
 • Bezoek Tongariro Nationaal park
  Lavastroom in het Tongariro National Park
  anemptytextlline
 • Kiwi Nieuw-Zeeland
  Pas op Kiwis
  anemptytextlline
 • Zuidereiland Marlborough Sounds
  De Marlborough sounds vanaf boven
  anemptytextlline
 • Nationaal park Abel Tasman
  Nationaal park Abel Tasman
  anemptytextlline
 • Church of the Good Shepherd Zuidereiland
  Church of the Good Shepherd aan Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Cabel car Wellington
  Uitzicht vanaf de top van de cabel car
  anemptytextlline
 • Tasman Glacier ijsschotsen
  IJsschotsen van de Tasman Glacier
  anemptytextlline
 • Wandelen Canterbury Nieuw-Zeeland
  Special delivery
  anemptytextlline
 • Hiken Mount Cook Nieuw-Zeeland
  Onderweg naar het glacier lake aan de voet van Mount Cook
  anemptytextlline
 • Roadtrippen Bay of Plenty Nieuw-Zeeland
  Roadtrippen langs de kust van Bay of Plenty
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Skydive Wanaka

Skydive Wanaka bestaat al meer dan twintig jaar, en in die twintig jaar is er bijna nooit iets misgegaan. Het bedrijf organiseert transport vanaf Queenstown en Wanaka, handig voor de zenuwen. Als je eenmaal in de bus zit, kun je niet meer terug. Aangekomen bij het vliegveld voel je je meteen thuis, alles is namelijk in de Nederlandse kleur oranje. De instructeurs, je parachutepak en het vliegtuig, echt alles is oranje. Het personeel is vriendelijk en helpt je met de zenuwen. Van tevoren heb je een pakket gekozen. Na het papierwerk trek je je pak aan en word je voorgesteld aan de instructeur. Samen met deze man of vrouw ga jij over een half uurtje uit een vliegtuig springen, spannend! Kijk in het vliegtuig goed naar buiten, geniet van de vrije val en bekijk de schoonheid van Nieuw-Zeeland vanuit de lucht. En dat allemaal terwijl je met een parachute in de lucht zweeft.

Parachutespringen in Wanaka

Parachutespringen in Wanaka is de perfecte combinatie van verschillende dingen. Wanaka is een leuke plek om te vertoeven, de omgeving is ideaal voor outdoor activiteiten. De omgeving van Wanaka is prachtig en er zijn meerdere meren en bergen te spotten vanuit de lucht. Geniet van het uitzicht als je vol adrenaline uit een vliegtuig springt en in een paar minuten weer op de grond staat. Het leuke stadje Wanaka, de adrenaline en het uitzicht… een parachute sprong in Wanaka zal zeker een hoogtepunt van jouw reis zijn!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

Anniek
Anniek heeft als grootste hobby nieuwe plekken ontdekken. Nieuwsgierig ronddwalen, vrij zijn en leven met de natuur. Op een langzaam tempo trekt ze als sociaal geograaf de hele wereld over, soms onderzoekend, soms backpackend en soms in een geel busje. In Nederland bouwt ze aan haar eigen Tiny house. Door klein te leven heeft ze genoeg tijd, geld en vrijheid over om op zoek te gaan naar nieuwe plekken en avonturen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In

in een camper over de wereld
Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met een camper over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Zoek de beste vliegtickets

Ga zelf op reis

Lezen over reizen is leuk, maar zelf reizen is natuurlijk nog veel leuker! Alle informatie om zelf makkelijk op reis te gaan vind je hier. Maar we hebben ook een selectie met de leukste reizen voor je uitgezocht.

Vind jouw droomreis