Roadtrips, Kiwi's & stages!

Dit kun je verwachten van een stage in Nieuw-Zeeland

Geschreven door: Gast

Gastartikel - Reizen door Nieuw-Zeeland is een prachtige ervaring: je ontmoet veel mensen en maakt nieuwe vrienden, je kunt de prachtige natuur van het land ontdekken en er zijn meer dan genoeg activiteiten om te ondernemen.

Een andere motivatie om dit land te bezoeken is om hier stage te lopen. Dit is een effectieve en leuke manier om een onvergetelijke trip te maken naar het land van de Kiwi's. Zo kun je doordeweeks jouw competenties ontwikkelen die belangrijk zijn voor jouw studierichting en kun je in de avonden en weekeinden genieten van de schoonheid van Nieuw-Zeeland.

Wanneer je voor een stage naar Nieuw-Zeeland wilt gaan, dien je het Working Holiday visum aan te vragen, dit is het meest geschikte visum. Zonder een visum kun je Nieuw-Zeeland niet binnenkomen. Het Working Holiday visum geeft je het recht om tijdens jouw stage maximaal zes maanden voor dezelfde werkgever te werken in Nieuw-Zeeland. Mocht je na deze periode langer in het land willen verblijven en werken, dan kun je bij een andere werkgever een bijbaantje of stage zoeken.

In Nieuw-Zeeland zijn er meerdere bedrijven die auto's verhuren. Dit kan handig zijn als je op eigen tempo bepaalde plekken wilt bezoeken. Om een auto te huren is het natuurlijk noodzakelijk om in bezit van een geldig rijbewijs. Echter eisen de meeste verhuurders dat je in het bezit bent van een internationaal rijbewijs. Een Nederlands rijbewijs is dan dus niet toereikend. Om een internationaal rijbewijs aan te vragen, kun je terecht bij de ANWB.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Milford Sound trip
  Milford Sound kent een paar enorme watervallen
  anemptytextlline
 • Nieuw-Zeeland Milford Sound
  Water zoekt zijn weg naar beneden in de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Zeehondenkolonie Nieuw-Zeeland
  Zeehondjes kijken met Dasja
  anemptytextlline
 • Frans Josef Gletsjer Nieuw-Zeeland
  Wandeling naar de Franz Josef Glacier
  anemptytextlline